Werkwijze en informatie

Contact Veelgestelde vragen

Werkwijze

Aanmelding

Aanmelden voor coaching en therapie kan eenvouding via dit aanmeldformulier. Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kennismaking in.

Kennismaking

Je kunt kiezen voor een telefonische, online- of live-afspraak in de praktijk. In een kennismaking bespreken we je hulpvraag is en hoe ik daarbij aan kan sluiten. Omdat ik het belangrijk vindt dat er een klik is voordat we met elkaar gaan werken, bied ik de kennismaking vrijblijvend aan. Zo heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen en te ervaren of een samenwerking goed voelt. Na een kennismaking kun je het gesprek laten bezinken als je dat wilt. Als het voor beide partijen goed voelt, plannen we een eerste afspraak in.

Praktisch

Tussen de kennismaking en de eerste afspraak stuur ik je de algemene voorwaarden, privacyverklaring en het intakeformulier via de mail. 

Inhoud sessies

Afhankelijk van je hulpvraag, zullen we in het eerste gesprek een begin maken met het verder verkennen van je achtergrond en hulpvraag en een eerste aanzet doen tot lichaamsverkennend onderzoek. Ik werk vooral met wat er in de sessie opkomt, met als doel jou bewuster te maken van emoties, gevoelens, gedachten en lichaamssensaties. 

Methoden en technieken

De methoden en technieken die ik inzet, stem ik af op wat zich aandient. Bijvoorbeeld: je komt er in een sessie achter dat wat je in het heden ervaart, een sterke connectie heeft met wat je als kind hebt ervaren. Innerlijk kindwerk zou dan passend kunnen zijn. Ander voorbeeld: het is druk in je hoofd en je voelt je overprikkeld. Oefeningen gericht op gronding en ademhaling zouden opties kunnen zijn. Ben jij nieuwsgierig naar de verschillende methoden en technieken? Lees hier meer. 

Praktische informatie

Adres praktijk

Dé Plek, Waarderweg 19 2031 BN Haarlem, kamer 1.003, begane grond. 

Bereikbaarheid

Station Spaarnwoude op ca 10 a 15 minuten loopafstand. Station Haarlem op ca 10 minuten fietsafstand. (OV fietsen zijn te huur.) Vanaf Amsterdam via A9 of A5 bereikbaar.

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren aan de openbare weg of op de parkeerplaats achter het pand.

Werkdagen

Maandag, woensdag donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:30. (Andere dagen/ tijden op aanvraag.)