Ben jij iemand die...


zich met persoonlijke ontwikkeling en groei bezighoudt of wil bezighouden?

klaar is voor verandering?

openstaat en nieuwsgierig is om patronen te onderzoeken?

vrij wil zijn van beperkende patronen, overtuigingen en blokkades?

zichzelf wil kunnen zijn op alle gebieden van je leven?

meer rust en helderheid wil ervaren in plaats van stress en onrust?

wil leren hoe je emoties kunt toelaten?

wil leren hoe je je intuïtie kunt volgen?

vanuit zelfvertrouwen wil leven en veerkracht wil vergroten?

wil stoppen met aanpassen en zich vrij wil voelen in de keuzes die je maakt?

verlangt naar verbinding met jezelf en anderen?

zich veilig wil voelen in zichzelf?

Ja dat wil ik!

Aanbod

Individuele sessies

Tarieven per 1 Februari 2024

Particulier:

 • Kennismaking van 30 minuten: gratis.
 • Sessie van 1 uur: € 90,-
 • Sessie van 1,5 uur: € 125,-

Zakelijk:

 • Kennismaking van 30 minuten: gratis.
 • Sessie van 1 uur: € 110,-
 • Sessie van 1,5 uur: € 155,-

Leersessies

Tarieven per 1 Februari 2024

Afstemmingsgesprek van ongeveer 30 minuten: gratis.

Eerste leersessie a 2 uur: € 225,-

Vervolgsessies:

 • Sessie van 1 uur: € 110,-
 • Sessie van 1,5 uur: € 155,-

  Voor professionals: training of lezing lichaamsgericht werken

  Vraag via het aanmeldformulier een vrijblijvende offerte aan.

  Wat anderen zeggen

  Wat cliënten zeggen: 

  “Linda heeft mij laten ervaren dat ik helemaal mag zijn zoals ik ben en dat ik bijzonder ben met al mijn kwaliteiten. Daardoor durfde ik door de gevoelens heen te gaan die ik jarenlang heb onderdrukt. Ik ben me veel bewuster geworden van wat ik voel. Ook voel ik me vrijer. Daarnaast heeft het me meer rust, ontspanning en verhoogde levenskwaliteit gebracht.”
  “Linda heeft me met de kern geholpen waardoor ik de juiste stappen kon zetten.”

  Over een leersessie lichaamsgericht werken:

  "Dank je wel voor de leuke sessie vorige week. Het heeft me veel gebracht. Deze week ben ik al veel bezig met SE en ik vind t ook echt leuk. Het is fijn om te zien dat het veel toevoegt aan wat ik al doe."

  Meer referenties

  Ik werk vanuit een holistische visie.  Ik maak o.a. gebruik van de inzichten, methoden en werkwijzen uit de Polyvagaal Theorie, Somatic Experiencing, Innerlijk kindwerk, focussen, karakterstructuren, delenwerk en systemisch werk. Hier lees je meer over deze theorieën, methoden en technieken. Je lichaam, gevoelens en ademhaling gebruiken we als ingang om tot dieper contact met jezelf te komen. Hoewel er ook zeker ruimte is voor jouw unieke verhaal, ligt de nadruk op voelen, minder op praten. De methoden en technieken stem ik af op wat je vraag is.

  Lichaamsgerichte coaching

  Heb jij je aangemeld voor coaching, dan breng jij steeds een thema of iets waar je tegenaan loopt in, waar we samen onderzoekend naar gaan kijken. Ik luister, stel vragen, geef duiding en help je de volgende stappen duidelijk te krijgen. Ook zal ik je naar je gevoelde ervaring begeleiden, zodat je tot inzichten kunt komen die je wellicht niet meteen had bedacht. Mijn interventies zullen gericht zijn op wat jij zelf voelt en ervaart zodat je vanuit een autenthieke plek keuzes kunt gaan maken, die kloppen bij jou. 

  Lichaamsgerichte (trauma)therapie

  Heb jij je aangemeld voor lichaamsgerichte (trauma)therapie, dan gaan we naar dieperliggende overlevingsstukken kijken.  Over het algemeen bestaat de therapie uit de fasen: veiligheid creëren, verwerking van emoties en impactvolle gebeurtenissen, integreren en toekomstperspectief. De kern van de therapie zijn niet de gebeurtenissen zelf, maar wat het met jou heeft gedaan op verschillende niveau's. Door veiligheid te creëren in het hier en nu, kun je aan voelen toekomen, zodat weggestopte stukken van jezelf weer vrij kunnen stromen. Hierdoor neemt je levensvreugde toe.

   Trainingen en lezingen

   Zou je graag de kennis en vaardigheden in jouw team willen vergoten door middel van een lezing of training over trauma en lichaamsgericht werken? Ik hoor graag wat ik zou kunnen betekenen en hoe ik mijn aanbod kan afstemmen op jullie team. Vul het aanmeldformulier in en ik neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

   Leersessies

   Ben jij een collega coach, therapeut of andere zorgprofessional en is lichaamsgericht werken een waardevolle aanvulling op jouw werk? Zou je graag meer kennis en vaardigheden willen ontwikkelen in het werken met jouw cliënten? Dan zijn lichaamsgerichte leersessies iets voor jou. In de leersessies maak je kennis met de basis van lichaamsgericht werken.  Thema's zoals trauma, hechting, de werking van het zenuwstelsel, lichaamsgerichte methoden en technieken komen aan bod. Ook doe ik met jou ervaringsgerichte oefeningen die je met cliënten kunt toepassen. Na deze eerste leersessie kun je naar behoefte vervolgsessies inplannen waarin ik dieper met jou op de materie inga en meedenk met casussen uit de praktijk. Een eerste leersessie duurt ongeveer 2 uur. De vervolgsessies duren tussen de 1 a 1,5 uur.